Blog & Travel Updates – Juli 2013

posted in: Personal | 10

blog en travel updates

Inmiddels is het alweer halverwege augustus, maar jullie hebben nog een Blog & Travel updates van juli tegoed! Dus bij deze een verslag van de afgelopen maand wat betreft vrouwopreis.nl en mijn reisjes.

Interrailen

In juli ging ik, toch nog een beetje last-minute, op vakantie! De InterRail trip door het oosten en zuiden van Europa was ontzettend leuk en ik en mijn vriend hebben een erg fijne tijd gehad. Het was nog even stressen of ik mijn nieuw bestelde tas nog wel op tijd zou binnen krijgen – dat kwam hij, minder dan een uur van tevoren – en alles ingepakt kreeg, maar uiteindelijk kwam alles goed en konden we op reis!

Inmiddels zijn er al een aantal blogjes verschenen over de steden en landen die we hebben bezocht, maar er zullen er nog heel wat volgen. We hebben grotendeels de route gevolgd die we van tevoren hadden vastgesteld, al bepaalden we wel een dag van tevoren (of soms zelfs op de dag zelf) wanneer we naar de volgende plaats zouden gaan.

Zeeland

Voor het InterRailen hadden we nog een kleine pré-vakantie in zeeland. De ouders van mijn vriend hebben een stacaravan aan het strand in West Vlaanderen, waar we eerst een paar dagen konden genieten van de stilte en rust voordat we gingen reizen door zuidoost Europa. Na onze reis besloten we ook nog even een paar dagen naar zeeland te gaan, als after-vakantie, om het goed af te sluiten zeg maar. En omdat het gewoon lekker weer was in Nederland (toen nog wel), en je dan beter ergens rustig in tuin bij de caravan kan gaan kamperen dan binnen opgesloten te zitten. ;)

Een leuk artikeltje van mijn hand over West Vlaanderen is nog verschenen op reizigersplatform Stop and Stare, wat ik je zeker aanraad om te lezen als je nog op zoek bent naar een leuke en goedkope vakantie in Nederland.

Augustus

In Augustus staan er qua reisjes nog een weekendje weg op het programma: een weekendje in een vakantiehuisje in de Belgische Ardennen met vrienden. Verder mogen we hopelijk nog even gaan genieten van het Nederlandse weer, want mensen.. als ik zo naar buiten kijk noem ik dit nou niet bepaald een lekkere warme, in-je-korte-broek-lopen, ijsjes maken en met een boekje in de tuin liggen heerlijke zomer. Edit: Ik heb net even het weerbericht bekeken, en als het goed is wordt het morgen zonnig en warm, hoera! Geniet ervan!

Ik ben benieuwd waar jullie heen zijn geweest deze zomer! In Nederland gebleven, ergens in Europa of nog verder weg?

Comments

comments

10 Responses

 1. Lekker zeg, na je vakantie nog een after-vakantie! Zouden meer mensen moeten doen haha. Ik heb zelf niet veel bijzonders gedaan deze zomer. Na een emigratie vond ik het hoog tijd om even helemaal niets aan mijn hoofd te hebben in de vakantie. Maar hopelijk gaat mijn volgende reis weer lekker ver weg, naar de VS of naar China/Japan of zo!

  • Ja, na al dat reizen is een after-vakantie waarbij je helemaal niets doet echt heerlijk! Wow, waarnaartoe/van waar ben je ge-emigreerd? Klinkt interessant!

 2. Ha, zo gek dat er in Nederland ook een West-Vlaanderen is? Ik dacht gelijk “huh, da’s België hoor!” haha.
  Ik ben vooral in België en Nederland geweest deze zomer, maar ook in Noorwegen :)

  • haha ja inderdaad! Het ligt in ieder geval wel heel dicht tegen België aan (en je staat zo in Brugge, mooie stad!). Noorwegen! Ik heb er op je blog al het eea over gelezen, zo’n mooi land. Zelf ben ik er jaren geleden ook een aantal weken geweest, alleen toen regende het (in juli) wel bijna elke dag… haha ;)

 3. Klinkt als een heerlijke vakantie! Ik ben benieuwd naar de avonturen waar je nog over gaat bloggen! Ik was in juni in Praag waarna we door reisden naar Oostenrijk. De twee weken van deze vakantie waren uiteraard veel te kort. Wat een prachtig land met mooie natuur! Eind juli zijn we met een vriendin en haar kinderen in een Duits stadje geweest voor een lang weekend. En in september willen we nog graag 1 of 2 nachtjes weg. Misschien wel naar Bremen of Zeeland. We zijn er nog niet uit.

  • Klink als een aantal heerlijke (mini)vakanties! Ja, de natuur in Oostenrijk (vooral gezien vanuit de trein eigenlijk ;)) vond ik ook erg mooi!

 4. Lekker weggeweest ja! Nice. Ik ben in mei in Barcelona geweest en dat was het. Scriptie ingeleverd en ik wacht nu op de uitslag, zo spannend!

 5. Heerlijk al die reisjes! Geniet ervan! Sinds ik in juni weer terug ben na NZ & the Cooks, ben ik nog een weekendje op familie-bezoek geweest in Stuttgart. Over een paar weekjes ga ik mijn lieve BF naar Edinburgh vergezellen waar hij een jaar gaat studeren. Misschien moet ik ook maar een pre- en post- vakantie trip houden haha! En dan weer lekker sparen voor een verre reis ;-) Of een leuke stad in Oost-Europa? Maar dan wacht ik jouw blog posts nog even af ;-)

 6. Fijn om zo lekker veel weg te kunnen he?

  Mijn vakantie ging dit jaar naar de V.S. Florida & New York. Het was mijn eerste bezoek aan de Verenigde Staten. Ik ben nog niet verkocht, zou heel graag terug willen om dan National Parks te bezoeken en meer natuur te zien.

 7. Geniet van al je reisjes, blijft leuk om je te volgen! Ik ben in januari naar New York geweest, in februari/maart naar Laos en Cambodja, deze zomer Antwerpen en Brugge en over een maandje weer naar Jordanië! Fijn reisjaar weer!

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!