Blog & Travel Updates – Juni 2013

posted in: Personal | 5

blog en travel updates

Afgelopen maand stond voor mij in het teken van afstuderen en feest vieren. Ik behaalde mijn Hbo-diploma, vierde mijn verjaardag en ik en mijn vriend besloten eindelijk waar we deze zomer naartoe zouden gaan. Lees verder voor een terugblik op de afgelopen maand!

route zomer 2013

Reizen

Juni verbleef ik grotendeels in Nederland. Op mijn verjaardag ging ik met mijn vriend een dagje naar Antwerpen, wat eigenlijk bijna niet meer als buitenland telt, aangezien het maar een uurtje reizen is ;). Juli wordt een stuk spannender, aangezien we eindelijk hebben besloten waar we heen gaan deze zomer. Het wordt helaas geen Azië, maar we hebben wel een ontzettend leuke reis gepland door oost en zuid Europa. Het globale plan is om met een InterRail van 22 dagen vanuit Nederland via Wenen naar een aantal steden als Bratislava, Boedapest, Belgrado en Skopje te gaan. Vandaar gaan we verder naar de kust van Griekenland en vervolgens met de boot naar Italië. Vanaf Italië gaan we langs de kust richting Milaan en vanaf daar weer terug naar Nederland. Klinkt goed toch? Ik vind het heerlijk om op vakantie meerdere plekken te kunnen bezoeken en niet vast te zitten aan een bepaald gebied of route. We kunnen in de trein stappen wanneer we maar willen en zelf bepalen waar we die dag heen gaan en wat we gaan doen.

Blog

Op de blog is het de afgelopen twee weken een beetje stil geweest. Dankzij alle feestjes en het mooie weer, oh en ook omdat ik gewoon een beetje erg lui was heb ik niet veel meer geschreven. Maar goed, ik heb nog genoeg verhalen, foto’s en inspiratie om nog heel wat artikelen te vullen! Bovendien neem ik mijn laatst gekregen mini-laptop/tablet (een cadeautje voor mij van mij) lekker mee op de komende reis en hoop ik nog wat leuke verhalen te kunnen typen tijdens de lange treinreizen!

Voor reizigersplatform Stop and Stare schreef ik nog twee leuke artikeltjes die ik jullie niet wil onthouden over de Golden Triangle van India en voorbeelden van beginners tot expert trekkingen in Nepal.

Hebben jullie nog vakantieplannen voor deze zomer?

Comments

comments

5 Responses

  1. Ah wat leuk zeg, gefeliciteerd met je diploma en lijkt me een te gekke reis die je gaat maken.

  2. Ohh dat klinkt zeker goed!! Vooral dat stukje Griekenland – Italië. Nog gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

  3. Super leuk dat je gaat interrailen. Lijkt me heel tof! Europa heeft ook zo veel mooie plekjes. Veel plezier vast!

  4. Wat een gave reis gaan jullie maken! Wordt vast helemaal super, de afwisseling van al die verschillende landen is tof! Enjoy!

  5. Allereerste gefeliciteerd! Welverdiend vakantie vieren dus! En Antwerpen is voor mij wel vakantie :P Tis immers vanuit Groningen 5 uur reizen.. pff. Dus ja Antwerpen dus voor mij :D

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!