Genomineerd Voor De Travvies Awards!

posted in: Blog, Travel | 9

Hoera! Vrouwopreis.nl is genomineerd voor de Travvies Awards! Een echte Award voor reiswebsites.

De Travvies Awards worden georganiseerd door stedentripper.com en bestaan uit elf categorieën waarin 130 verschillende websites meedoen voor het winnen van een Travvie. Ik ben genomineerd in de categorie Blogs.

travviesaward

Van 28 mei tot 7 juni kan je elf stemmen uitbrengen, één voor elke categorie. Ik zou het uiteraard super vinden als jullie op mij zouden willen stemmen. Stemmen kan hier. Vrouwopreis staat in de tweede categorie genaamd blogs. Dankjewel!

Op andere categorieën kan je ook stemmen op een aantal van mijn favoriete websites: Droomplekken bij Portals&Nieuws, Ticketspy bij commercieel en Backpackgek bij Reisverslagen. In mijn eigen categorie zijn ook mijn favoriete blogs Reisdoc en De Andere Wereld genomineerd.

Comments

comments

9 Responses

 1. Jij ook gefeliciteerd met je nominatie! Inderdaad jammer dat we in dezelfde categorie zitten… Zo wordt het samen winnen wel erg lastig ;-)

 2. Wat gaaf dat je genomineerd bent zeg! Proficiat.

 3. Ja, ik ook, zo gek haha! Wel super leuk! Hoe kwam jij erachter? Ik had ineens veel meer bezoekers!

  • Ik had vanochtend een mailtje gekregen! Erg verrassend haha ;)
   Jij niet? Misschien in de spamfolder oid.

 4. Wat superleuk! Gefeliciteerd!

 5. Tof dat je genomineerd bent!

 6. Gaaf dat je genomineerd bent! Heel veel succes!

 7. Wauw, gefeliciteerd! Ik ga zo even kijken :)

 8. Gefeliciteerd! Ik heb op je gestemd!

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!