Het Haagse strand door een vissenoog (review + win!)

posted in: product review, Travel | 5

Is jouw koffer ook altijd te klein voor de spullen die je mee wil nemen op reis? Ik heb tegenwoordig moeite met kiezen van apparatuur die ik mee wil nemen (first world problems..) Ik heb een spiegelreflexcamera, waar ik veel foto’s mee maak, die simpelweg door de kwaliteit het mooist zijn. Alleen dat ding is onhandig groot.

Sinds ik een nieuwe telefoon heb, maak ik daar ook veel foto’s (selfies) mee. M’n telefoon heb ik toch altijd bij me en is handig erbij te pakken voor een snel fotomomentje. Ik hoef er ook geen extra tas voor mee te sjouwen.

Van smartphonehoesjes.nl mocht ik een paar telefoon accessoires testen. Foto-addict die ik ben koos ik voor de Zwarte 6 in 1 LED Multi-lens set.

IMG_20160710_223136

De kit bevat een 185° fisheye lens en een groot hoek lens. Je klemt de lenzen eenvoudig op je telefoon voor je (front)camera. Meegeleverd is een LED lamp, met verschillende felheid standen, die je om de lens monteert bij weinig licht. Lensdopjes en een handig opbergzakje maken de kit compleet. Ik testte de lenzen op het strand in Den Haag.

Fisheye lens

Allereerst de fisheye lens. Op de foto’s hieronder kun je zien dat de lens een bolling in de foto geeft. Een grappig effect, waarmee je net is meer van de omgeving op de in beeld krijgt. Een nadeel van fisheye vind ik de zwarte rand die om je foto heen komt. Helaas is die niet weg te krijgen.

den haag strand

IMG_20160710_134503470_HDR (1)

Groothoeklens

Daarna verwisselde ik de fisheye lens voor de groothoeklens. In eerste instantie zag ik niet wat daar zo bijzonder aan was, maar toen ik foto’s begon te vergelijken met en zonder de groothoek, zag ik wel degelijk verschil. De groothoeklens is vooral handig als je een onderwerp van dichtbij wil fotograferen, maar ook de omgeving mee wil pakken. Een nadeel aan deze lens vind ik de zwarte rand die aan de zijkant van de foto verschijnt. Of het aan de lens ligt, of aan mijn telefoon, ben ik nog niet over uit.

IMG_20160710_163441781

Zonder groothoeklens

IMG_20160710_163437597

Met groothoeklens

WIN €25 SHOPTEGOED!

Al met al, leuke gadgets en handig voor op reis! Wil jij ook leuke gadgets voor op reis uitzoeken bij smartphonehoesjes.nl? Like dan de Facebook pagina van Vrouwopreis en laat in een reactie onder dit artikel weten dat je mee doet. De winnaar ontvangt shoptegoed t.w.v. €25!

EDIT: Winactie gesloten! De winnaar is gekozen en bericht!

Dit artikel is geschreven door mijn zusje Vera, die een aantal reis producten voor me uittestte! 

Comments

comments

5 Responses

  1. Pauline

    Ja, leuk! Ik doe mee!

  2. Leuke foto’s! Ik wil ook graag wel een paar nieuwe lenzen voor mijn telefooncamera :)

  3. Dat komt goed uit! Mijn telefoonhoesje is laatst kapot gegaan, dus een nieuwe zou echt tof zijn!

  4. Ik doe mee!

  5. Frederieke

    Ik doe ook graag mee!

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!