Hitchhiking Iran: The plan

Na een maand in Georgie te hebben doorgebracht is het dan zover… visas binnen, backpack opnieuw gepakt en duim omhoog.. Daar gaan we! Samen met Lena en een ander meisje die we hier hebben ontmoet gaan we richting Armenia, en vervolgens (Lena en ik).. naar Iran! Het land van 1001-en-een-nacht, het Perzische sprookje, vliegende tapijten, kleurrijke kleding en magie!

Ik heb er zin in! Dit is zo ongeveer het plan:

Comments

comments

3 Responses

  1. Heel veel plezier! Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat tegenkomen :)
    Charlotte Bax heeft onlangs geplaatst…Fantasy leesvoer: de Partholon trilogieMy Profile

  2. Yes visas binnen! IK ben heel benieuwd naar wat je van Iran gaat vinden! Ik heb er over gelezen bij Karlijn en vond het zó gaaf eruitzien! Echt een land wat harten verovert volgens mij :D Dus heel veel plezier!
    Sabine heeft onlangs geplaatst…10 dingen die ik mis uit NederlandMy Profile

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!