Inpaklijst: De perfecte opvouwbare tas

posted in: Tips&Info | 2

opvouwbare tas backpack

Laatst was ik weer eens Ebay aan het rondstruinen. Dit maal op zoek naar een handige opvouwbare tas die ik mee zou kunnen nemen in mijn backpack. Zo een waar je tijdens het reizen niet extra mee hoeft te zeulen, omdat hij heel erg klein op te vouwen is. En uitvouwbaar goed te gebruiken is voor als daypack, boodschappen of extra tas bij teveel spullen. Op Ebay en Amazon kwam ik ontzettend veel opties tegen. Hierbij deel ik mijn leukste en handigste fondsen met jullie!

1. Handige en opvouwbare tasjes die makkelijk hergebruikt kunnen worden! Voor ongeveer 1$ op ebay (+2.69$ verzendkosten).

2. Opvouwbare backpack, voor ongeveer 12$ (incl. verzending). Handiger dan een normaal tasje, al ziet hij er niet heel stevig uit.

3. Iets ander model, voor 14$ (incl. verzending) die er ook iets steviger uitziet.

4. Voor 16$ een best wel grote backpack (35L!), maar ook erg klein op te vouwen. Hij ziet er erg professioneel uit.. ik ben benieuwd hoe stevig hij is!

5. Een iets duurdere backpack (20$), maar vrijwel hetzelfde als hiervoor. Deze ziet er ook vrij stevig uit.

6. Normale backpack, makkelijk op te vouwen en ziet er redelijk stevig uit (16$).

Ik hou van opvouwbare tassen! Ze komen op reis altijd van pas, als je bijvoorbeeld boodschappen hebt gedaan, die je niet in je normale backpack meer kwijt kan. Ook als daypack zijn vooral de opvouwbare kleine rugtassen goed te gebruiken. Tijdens mijn vorige backpacktrip is de voormalige opvouwbare tas helaas gesneuveld.. na drie weken rondtrekken kon de tas al die boodschappen en al die extra spullen die we erin mee sleepten niet meer aan en begaven de hengsels – na ze drie maal opnieuw te hebben vastgenaaid – het toch echt. Nu er een volgende backpacktrip op het programma staat (daarover later meer!) ben ik weer op zoek naar een nieuwe, dit maal stevigere opvouwbare rugtas. Ik denk dat nummer 3 en 6 mijn favorieten zijn!

Welke is jullie favoriet? En neem jij ook altijd een kleinere, opvouwbare tas mee op reis? 

Comments

comments

2 Responses

  1. Ik zag in een winkel in Nieuw-Zeeland ook veel van dit soort tassen. Perfect!
    Marcella heeft onlangs geplaatst…Sporty april 2014My Profile

  2. Hey hoi! Leuke blog! Ik ga 3 weken interrailen dit jaar door Oost-Europa en vind je tips over inpakken super!! Als daypack neem ik meestal een linnen tasje mee en een buiktasje voor mn waardevolle spullen. Linnen tasjes zijn super sterk, in alle soorten en maten en super klein op te vouwen. Als er 1 sneuvelt kan je ze overal kopen (echter sneuvelen ze bijna nooit) en ze staan echt bij elke outfit!

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!