Inspiratie: Plaatsen Waar De Zon Schijnt

posted in: Inner Travel, Travel | 2

Ik ben niet zo’n fan van zonvakanties, All-in hotels of dagenlang bij het strand hangen. Liever ben ik actief, trek ik rond en zie ik wat van een land en de cultuur. Maar als iemand mij nu een complete all-in zon/strandvakantie zou aanbieden zet ik al mijn principes eventjes aan de kant en zeg ik volmondig JA! Het huidige weer in Nederland is zo koud en grijs, dat ik steeds meer verlang naar een paar heerlijk luie dagen aan het strand in de zon. Hierbij wat inspiratie voor plekjes waar ik nu graag een one-way ticket naar zou willen boeken. De temperatuur is minimaal boven de 20, de zon schijnt en je hebt er prachtige stranden. Helaas zijn ze wel ver weg, want de Europese lente laat nog even op zich wachten..

thailand

thailand

thailand

In Thailand is het de hele week boven de 35 graden, met ontzettend veel zon. En zie die prachtige stranden..

strand dubai

dubai

Iets koeler (maar nog steeds heerlijk!) is het in Dubai, tussen de 25 en 30 voor de komende dagen.

florida

florida everglades

florida palmbomen

Vorig jaar januari was ik in Amerika’s perfecte sunshine state: Florida. Terwijl het in Nederland sneeuwde was het daar boven de 25 graden. Wat verlang ik daarnaar terug!

De dichtstbijzijnde warmte voor ons is in Marokko. Na iets meer dan drie uur vliegen is de kou, ijzige wind en grauwe lucht verruild voor warmte, zonneschijn en minimaal 20 graden!

Ik zie mezelf al helemaal met een cocktail in de hand genietend van de warmte en zon in een hangmat tussen de palmbomen aan het strand.. wat jullie?

Comments

comments

2 Responses

  1. Wat een geweldige foto’s! Ik ben ook niet het all-inclusive type, maar eiland hoppen in Thailand lijkt me zeker een optie ;)

  2. Waarschijnlijk gaan wij volgend jaar februari naar Nieuw Zeeland. Heerlijk om een maandje kou en sneeuw in Nederland te missen!

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!