Reisplan september – december 2015

reisplanOke, hier is die dan! Mijn zeer globale reisplan voor de komende maanden. Ik begin in Nederland en ga vanuit daar richting de Balkan landen. Onderweg ontmoet ik nog verschillende mensen die met mij mee reizen, maar waarschijnlijk reis ik ook nog wel een paar stukjes alleen. Vanuit de Balkan ga ik via Griekenland of via Bulgarije richting Turkije. Daar ontmoet ik waarschijnlijk nog twee andere reizigers die samen met mij door Turkije richting Armenië, Georgië en Iran gaan.

Dus. Tot zover het plan!

Ik heb behalve een paar hosts en reismaatjes onderweg nog niet veel voorbereid, dus mocht je tips hebben waar ik heen moet gaan en wat ik allemaal moet bezoeken laat het vooral weten!

Over een aantal dagen pak ik mijn backpack in. Mijn oude vertrouwde Deuter is ingeruild voor een nieuwe versie van 55 liter. Dat is ook wel nodig, want ik neem aardig wat kampeerspullen mee. Mijn reis volgen kan je het beste doen via Instagram, want daar geef ik regelmatig updates.

Waar gaat jouw komende reis heen?

Comments

comments

10 Responses

 1. Spannend, ziet er als een heel mooie route uit. Ben benieuwd!
  Yvon heeft onlangs geplaatst…Leven in China #45: parade in Beijing & Beijing BelliesMy Profile

 2. Hoe zit het met alle vluchtelingen in Griekenland enzo? Ben je niet bang dat je reis daardoor vertraging oploopt of in het honderd loopt?
  Charlotte heeft onlangs geplaatst…Circle of fifths cheat sheetMy Profile

 3. Wauw, dat ziet er uit alsof je (weer) een gave reis gaat maken. Alvast veel plezier :)

 4. Spannend!!!!! Heel veel plezier en ik ga je volgen!
  Sandra heeft onlangs geplaatst…My Travel Diary #46: ReisinkopenMy Profile

 5. Leuk! Bosnië is heel mooi! Sarajevo ook echt leuke hoofdstad. Veel plezier alvast!
  Sabine heeft onlangs geplaatst…Hallo, ik ben hagelslagMy Profile

 6. Wat een mooi plan zeg, ben benieuwd wat je allemaal gaat beleven. Ik ga je zeker volgen op Instagram!

 7. Wat een gave reis! Ik heb twee keer een vergelijkbare route gedaan; de eerste keer van Split in Kroatië naar Nederland en de tweede keer van Thessaloniki naar Praag. Bosnië is inderdaad heel erg de moeite waard, in de buurt van Mostar heb je Počitelj, een heel mooi oud stadje. Veel plezier!
  Chantal heeft onlangs geplaatst…De “vakantievragen-tag” CappadociëMy Profile

 8. Wow wat gaaf! Ik volg je op Instragram, en zag dat je steeds verder komt.. Was benieuwd wat je precies ging doen. Gaaf joh, helemaal naar Iran over land!! Heel veel plezier en ik hou het in de gaten! Ben benieuwd naar Iran!

 9. Ongelooflijk, bijna 7000 km. En langs al die prachtige landen, ik ben echt jaloers.

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!