Streets of Stockholm

posted in: Travel | 1

streets stockholm

In the streets of Stockholm, I fell in love… op alle mooie gekleurde huisjes, het vele groen en de schattigste uithangbordjes. Ik maakte zo veel mogelijk foto’s van al deze straatjes vol met cuteness-overload en vandaag deel ik ze met jullie. Kijk mee!

streets of stockholmstockholm streetstockholm swedenschattige straatjes stockholmstockholm straatstockholm stadsmuseumstockholm cute street

stockholm old townstockholm cutenessstairs in Stockholmstreets of stocholm old townOverdag in het licht, in de schemering of ‘s avonds laat met de straatlantaarns aan. Stockholm blijft prachtig. Van brede winkelstraten tot één meter smalle straatjes. Bekleed met bakstenen en omgeven door mooie kleuren en uithangbordjes die ik het liefst stiekem zou willen stellen en mee naar huis wil nemen. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Comments

comments

One Response

  1. Wat onwijs sfeervol, leuk en mooooi! *schuift omhoog op wishlist*
    Marcella heeft onlangs geplaatst…What makes me happy #12My Profile

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!