Sunday Travel Talk – #4

posted in: Sunday Travel Talk | 2

Het is weer tijd voor een vierde ‘Sunday Travel Talk’ met een gaaf nieuw project wat ik aan het opstarten ben en meer.

Nieuw Project – Travel Without Money

travel without money

Ik ben een nieuw reisproject gestart: Travel without money. De website is nog under construction, maar jullie kunnen me alvast volgen op de facebookpagina. Het project is om te laten zien dat je – ookal heb je niet veel geld – toch erop uit kan gaan en de wereld kan ontdekken.

Bucketlist – Iran

iran

Iran komt steeds hoger op mijn wishlist te staan. Na het lezen van dit artikel (waar ook de foto vandaan komt) van Travelettes staat het land helemaal op mijn nummer één backpack bestemming.

Travel – Back to Pittsburgh

pittsburgh

Ik durf het bijna niet te geloven, maar in april/mei vlieg ik waarschijnlijk naar.. Pittsburgh! Pittsburgh is de plek where it all started.. Mijn eerste keer alleen naar het buitenland, op weg naar het onbekende en het avontuur. Ik deed er mijn stage. Pittsburgh is de bodem voor mijn reislust en ik heb er goede vrienden wonen. Nu, voor mijn master thesis ga ik er hoogstwaarschijnlijk heen om onderzoek te doen. Ik kan niet wachten om de mensen en de stad terug te zien! Maar eerst eens goedkope vliegtickets zien te scoren..

Inspiratie – The roads less traveled

Weer een prachtige time-lapse video. Ik wil ook leren hoe ik time-lapses kan maken! Om te beginnen heb ik alvast een timer voor mijn camera besteld.

Comments

comments

2 Responses

  1. Reizen zonder geld is voor mij toch wel iets anders dan reizen met weinig geld. Ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden
    Tikva heeft onlangs geplaatst…Top 10: beste uitzicht vanaf je hotel balkonMy Profile

    • Een combinatie. Ik laat manieren zien hoe je kunt reizen zonder geld uit te geven maar soms heb je het toch nodig en dan is het reizen met zo weinig mogelijk geld en onderweg geld verdienen. :)
      Kim heeft onlangs geplaatst…Sunday Travel Talk – #4My Profile

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!