Travel Video: Scootertour door Ha Giang

Afgelopen zomer tijdens mijn rondreis door Vietnam bezocht ik onder andere Ha Giang. Een prachtig gebied tegen de grens van China aan, waar vrouwen rondlopen in gekleurde kleding die de verschillende stammen representeren en waar je in elk riviertje wel een paar spelende kinderen aantreft. Er zijn hoge bergen, overgoten met verschillende kleuren groen en waanzinnige uitzichten.

Comments

comments

8 Responses

 1. ja Vietnam!! Is dat een beetje in de buurt van het gebied rondom Sapa? Leuk om te zien!
  Simone | Paper Travels heeft onlangs geplaatst…Blogoverzicht Januari 2015My Profile

 2. Leuk om een video te zien, zegt toch meer dan foto’s!
  Bianca heeft onlangs geplaatst…The best food places in RomeMy Profile

 3. Ik heb enorm getwijfeld om naar Ha Giang te gaan. Uiteindelijk niet gedaan omdat het niet echt in de planning paste. Het staat torenhoog op mijn lijstje voor als ik ooit terug ga naar Vietnam, wat een prachtig gebied en wat heb je het mooi in beeld gebracht.
  Kimber heeft onlangs geplaatst…Liebster Award: meer over ReisgenieMy Profile

 4. Wauw dat ziet er mooi uit!
  Ik ben me aan het voorbereiden op mijn rondreis door zuid-oost Azië en kwam zo op jou website/blog uit.
  SUper leuk om al je ervaringen te lezen en te zien!
  Nu ben ik wel benieuwd. Wat voor camera neem je mee? Wat is handig/aan te raden. Zou ook graag willen filmen maar wil niet te veel materiaal mee nemen..

  Groetjes,

  • Ik nam mijn spiegelreflex camera mee, maar dit filmpje is gemaakt met mn Iphone, dus dat gaat ook prima ;)

 5. Erg mooi! Bij wat voor organisatie heb je deze tour geregeld en welke route was het? Weet je nog een beetje wat de prijs was?

  • haha, gewoon zelf een scooter gehuurd en op pad gegaan ;)
   geen organisatie, 5 euro per dag voor de scooter volgens mij en de route was gewoon het pad in de bergen volgen naar het volgende dorp :D

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!