VrouwopReis & Bol.com ReisGoodies Webshop

posted in: Blog | 5

webshop

Ik heb een eigen webshop! Althans, iets wat daar op lijkt ;) Het is al een tijdje mijn droom om een eigen webshop op te starten vol met gafe reisartikelen. Supertof lijkt me dat! Maar zoals dat met alles gaat, is het ook ontzettend veel werk om zoiets op te zetten. En laat ik nou een tikkeltje nogal lui zijn… tja, dan komt daar dus niets van terecht. Vandaar dat ik heb gekozen voor de makkelijke weg en een webshop heb samengesteld met mijn favoriete reisartikelen van Bol.com. Doordat ik zelf alles uit heb gekozen voelt het toch een beetje als mijn eigen webshop, maar daarnaast komen alle producten heel makkelijk van Bol.

De webshop is gevuld met fijne e-readers en e-books voor op reis (vooral de Universele reisgids voor moeilijke landen vind ik een aanrader!), Backpacks (onder andere van mijn favo merk Deuter) en leuke reisgoodies (zoals die superleuke Scratch Map die ik nog steeds wil hebben).

Klik hier om de webshop te bezoeken!

Hij is ook te vinden onder de banner op mijn homepage en zal regelmatig geupdated worden als ik nog meer leuke reisgoodies tegenkom.

Comments

comments

5 Responses

 1. Ook ontzettend leuk! Is toch persoonlijk!
  Zitten leuke dingen bij =)
  Food Travel Photography heeft onlangs geplaatst…JAMIES FIFTEENMy Profile

 2. Wat leuk, gefeliciteerd!
  Debby heeft onlangs geplaatst…Hotspot » Spulletjes & ZoMy Profile

 3. Super leuk joh!

 4. Wat super leuk! Veel plezier ermee!
  Michelle @ The World is a Book heeft onlangs geplaatst…Get to know me: the travel answers (part 1)My Profile

 5. Oja zo leuk@ Een eigen webshop met zulke spullen lijkt mij ook wel wat! XX
  Evey | Style Spy heeft onlangs geplaatst…I spy Nikita Copson St collab Summer 2014(!)My Profile

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!