Winactie: Vakantieboek van Belmondo

posted in: Travel | 18

belmondo vakantieboek

Edit: De winactie is afgelopen!

Op vakantie gaan is ontzettend leuk. Het is er mooi, de mensen zijn aardig en het leven is fijn. Zodra je thuiskomt komen de vakantie-blues kijken en na een tijdje blijven alleen de herinneringen over. Anekdotes over die geweldige tijd en foto’s op je computer en telefoon. Vandaar dat ik ook een groot fan ben van het bundelen en bewaren van herinneringen. Van mijn stage in Pittsburgh heb ik online een prachtig fotoboek gemaakt en van het studeren in Bangladesh en de reis door India en Nepal is er nog een scrapboek in de maak. Om maar niet te spreken over de foto’s van deze zomer, want die moeten zelfs nog worden uitgezocht. Erg leuk die fotoboeken maken, maar ik besteed er vaak uren aan om ze helemaal perfect te krijgen.

Houd jij ook zo van het bewaren van herinneringen en het maken van fotoboeken, maar ben je er ook zo lang mee bezig? Dan heb ik nu een leuke winactie! Van Belmondo mag ik namelijk één fotoboek t.w.v €15 verloten.

Belmondo heeft voorgemaakte vakantieboeken, waarin je zo je foto’s kan zetten en er tegelijkertijd tekst aan kan toevoegen door middel van de vragen die gesteld worden. Belmondo heeft naast het Vakantieboek ook een voorgemaakt Frankrijkboek, Spanjeboek en Italiëboek, helemaal ingericht naar de bestemming. Zo ben je veel sneller klaar met het samenstellen van een leuk fotoboek van de afgelopen zomervakantie.

Wil je meedoen met de winactie? Laat dat dan weten door een bericht achter te laten in de comments. Daarnaast zou ik het leuk vinden als je me volgt op pintrest, twitter en/of bloglovin! Over twee weken (9 november) kies ik de winnaar.

Comments

comments

18 Responses

 1. Wat een leuke actie! En herkenbaar. Van alle grote vakanties heb ik nu een boek gemaakt, maar ik wil nog altijd een boekje maken van Parijs… :)

  Ik volgde je al op Bloglovin, maar ik wist niet dat je ook Pinterest en Twitter had. Nu volg ik je daar ook :)

 2. ik doe ook graag mee! Ik volgde je al op bloglovin en twitter, maar heb geen pintrest. groetjes

 3. superleuk! Ik wil graag nog een vakantieboek maken van mijn afgelopen vakantie naar Tenerife!

 4. Wat een leuke actie, die ik graag zou willen winnen!
  Ik zit momenteel voor mijn stage in India en over een paar maanden komt mij vriend me opzoeken. Dan maken we nog een reis van 20 dagen door dit fantastische land. Wat zou ik het leuk vinden om een fotoboekje te maken van deze reis samen!

 5. Leuk, ik ben je ook gaan volgen op Pinterest, via Twitter volg ik je al. Wij maakten eerst nooit direct fotoboeken van onze reizen, maar inmiddels hebben we er een aantal staan. Wel zo leuk om af en toe even doorheen te bladeren en herinneringen op te halen!
  Marcella heeft onlangs geplaatst…Wishlist Nieuw Zeeland: Tongariro Alpine Crossing!My Profile

 6. Ik volg je op Blogvin.

 7. ria stuur

  wat een leuke actie . ik zou hel graag een fotoboek maken van onze laatste reis door polen en hongarije .

 8. Ik ga bijna nooit op vakantie maar zou toch graag in aanmerking willen komen voor het prachtige boek! Mijn hobby is tuinieren en fotograferen dus er zijn altijd wel kiekjes om in te plakken!

 9. Yolanda L

  Wij zijn in mei/juni naar de USA geweest en hebben daar een mooie rondreis gemaakt, graag zou ik dit leuke vakantieboek willen gebruiken om onze mooiste momenten, herinneringen, foto’s e.d. In op te slaan!! Gaaf!

 10. Ik doe ook mee! Leuk hoor je blog :)

 11. Wat leuk, ik zou deze bon aan mijn moeder willen geven, die is net terug uit China !!!

 12. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee, erg leuke actie :)

 13. Oh wat leuk, we hebben net een reis gemaakt met zn 13en naar tenerife. Het zal geweldig zijn om deze leuke herinnering te laten vereeuwigen bij Belmondo!

 14. lijkt me leuk voor mijn zoon om een album te maken van zijn werkweek Engeland/Londen

 15. Heb nog wat foto’s in de wacht staan….. Mijn vakantie in Thailand, Egypte en Florida moeten allemaal nog eens in een mooi boekje! :-S

 16. melissa van stipdonk

  Heel leuk! Een eerste vakantieboek maken van onze eerste vakantie als complete gezinnetje (met onze toen 3 maanden oude baby)

 17. melissa van stipdonk

  Leuk! Nu kan ik een eerste vakantieboek maken van ons eerste vakantietripje als complete gezinnetje met onze toen 3 maanden oude baby!

 18. Dat lijkt mij handig! Wij zijn met ons gezin wezen kamperen in de Eiffel in Duitsland en hier heb ik prachtige fotoos kunnen maken die echt tot zijn recht zouden komen in een Belmondo Fotoboek!

Leave a Reply

Deel mijn laaste blogpost - commentluv!